Χορός: “Το Χαμένο Φλουρί” στο Κινηματοθέατρο στην Καρδίτσα – Φωτογραφικό υλικό

Το παιδικό χοροθέατρο των Δρυαδων εν πλω «Το χαμένο φλουρί» φιλοξενήθηκε στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Καρδίτσας το πρωί της Κυριακής 20 Ιανουαρίου 2013 για μία μαγική παράσταση με φιλανθρωπικό σκοπό.
Έναντι μικρού αντιτίμου για την ενίσχυση του Ερυθρού Σταυρού οι μαθήτριες – χορεύτριες έδωσαν μία ονειρική διαδραστική παράσταση μεταξύ σκηνής και κοινού. Η μαγεία των παιδικών ονείρων από το ομώνυμο παραμύθι του Ι. Τρούκη, χάρη στις εξαιρετικές χορογραφίες της Μ. Καραπαναγιώτη, τις όμορφες μουσικές του επαγγελματικού φωτισμού του κου Οικονομακου κ ήχου από τον κο Πανο ζωντάνεψαν στα μάτια μικρών και μεγάλων θεατών. Η παράσταση έκλεισε με χορό για τους λιλιπούτειους θεατές.
Το εργαστήρι Τέχνης χορού και οι Δρυάδες εν Πλω ευχαριστούν από καρδιάς την Ι.Μητροπολη και τον Σεβασμιότατο προσωπικά για την υποστήριξη, το Τυπογραφείο Δημιουργία, το Δήμαρχο κ. Κ. Παπαλό, τον Αντιδήμαρχο κ. Χ. Παπαδημητρίου και τον Κο Π. Αποστόλου για την παραχώρηση της αίθουσας τα στελέχη του Ερυθρού Σταυρού Καρδίτσας για την ευγενική παρουσία τους και τον Πρόεδρο ΚοΑντωνοπουλο του τμήματος Καρδίτσας που μίλησε για τη δύναμη του εθελοντισμού.
Επίσης, ευχαριστούν το υπέροχο κοινό που με το θερμό χειροκρότημα και την ένεργή του συμμετοχή απόλαυσε την παράσταση. Ολοκληρώνοντας ευχαριστούμε θερμά του γονείς και τους χορευτές μας για την αμέριστη συμπαράσταση και την ευγενική συνεργασία.

Δείτε παρακάτω την πρόσκληση για την παράσταση
Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013 στις 11:30, μία παράσταση για φιλανθρωπικό σκοπό από τις Δρυάδες Εν Πλώ στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Καρδίτσας. Τα έσοδα θα διατεθούν στον Ελληνικό Eρυθρό Σταυρό.