Κωνσταντίνος Μπιλιούρης – Εικαστικός

 

Σκέψεις μου

Μέσα στο έργο μου διαφαίνονται οι επιρροές που δέχτηκα απο τα μαθήματα και το κλίμα της Ακαδημίας Καλών Τεχνών της Φλωρεντίας, καθως και στοιχεία απο πολιτισμούς, τεχνικές και ανθρώπινες σχέσεις των συμφοιτητών, των φίλων, καθημερινών ανθρώπων και της οικογένειάς μου. Σημαντικές επιρροές δέχτηκα ακόμη απο την ανατολική κουλτούρα της Ιαπωνικής τέχνης.
Τα ενδιαφέροντά μου σ’ αυτή τη φάση της ζωής μου εστιάζονται στο μεσογειακό και το βαλκανικό στοιχείο. Η γραφή είναι σχεδόν ρεαλιστική τις περισσότερες φορές, αλλά η σύλληψη του θέματος είναι σουρεαλιστική. Υπάρχουν έργα με πιο πολιτικοποιημένο μύνημα και πιο αδρή πινελιά. Είναι έργα που σ’ ένα πρώτο στάδιο ανάλυσης πήγασαν απευθείας απο την ψυχή μου.
Αυτά τα έργα είναι ένα μικρό δείγμα της έμπνευσής μου, που γαλουχήθηκε με εφόδια που αποκόμισα απο τον γενέθλιο τόπο μου, την Νέα Ιωνία, και μ’ αυτά ξεκίνησα το ταξίδι μου στις νοητές σφαίρες του κόσμου, για να επιστρέψω στις ψυχές σας, μέσα από μια ιστοσελίδα της πόλης, στην οποία είμαι ερωτικός μετανάστης.


Βιογραφικό, Δραστηριότητες και Εκθέσεις
Βιογραφικό
Δραστηριότητες Σκηνικών (Παρακάτω στη gallery φωτογραφιών μπορείτε να δείτε σκηνικά μου)
Συμμετοχές σε ομαδικές εκθέσεις- Ατομικές εκθέσεις (Παρακάτω στη gallery φωτογραφιών μπορείτε να δείτε φωτογραφίες από εκθέσεις)

Επικοινωνία


Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

  • στο τηλέφωνο: 2441100966
  • στο Fax: 2441100966
  • στο κινητό: 6973 039475
  • στη διεύθυνση: Σαπφούς 8, Καρδίτσα, 43100
  • στο e-mail: galtheraldeborne(at)libero.it


Μπορείτε να δείτε για μένα στο internet


Μπορείτε να με βρείτε στο facebook


Χάρτης


Προβολή Κωνσταντίνος Μπιλιούρης – Εικαστικός σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Gallery με έργα και εργασίες μου

Κόμικ


Εκθέσεις


Κατασκευές


Λάδι


Μικτή


Μολύβι


Ξύλινες μάσκες


Σκηνικά


(Visited 641 times, 1 visits today)