MAIKO CUCINE

Η εταιρεία MAIKO CUCINE με γνώμονα την λειτουργικότητα, την εργονομία και την κομψότητα που προσφέρει μεγάλη ποικιλία ιταλικών σχεδίων και χρωμάτων για τα έπιπλα κουζίνας, τις ντουλάπες υπνοδωματίων, το παιδικό δωμάτιο καθώς και για πόρτες εσωτερικές και ασφαλείας.

Αξιοποιώντας στο μέγιστο το χώρο σας και με βάση τις ανάγκες σας οι κουζίνες MAIKO προσφέρουν ζεστασιά και ομορφιά στο χώρο σας.

Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων σε πόρτες εσωτερικές και ασφαλείς,καθώς και σε ντουλάπες υπνοδωματίου ανοιγόμενες – συρόμενες προσδίδοντας κομψότητα και αρμονία.

ΠΡΟΦΙΛ

Η εταιρία MAIKO CUCINE ιδρύθηκε το 2002 για να καλύψει τα κενά όχι μόνο στην αγορά της κουζίνας αλλά και στην επιλογή της κατάλληλης πόρτας και ντουλάπας των εσωτερικών χώρων του σπιτιού σας. familyΣκοπός της εταιρείας MAIKO CUCINE είναι να προσφέρει, κομψότητα μοναδικό design, άριστη ποιότητα με τις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς, έχοντας τη δυνατότητα να καλύψουμε τις ανάγκες των πελατών μας σε οποιοδήποτε σημείο της Eλλάδας.

Η εταιρία στελεχώνεται από εξειδικευμένο προσωπικό και άριστα καταρτισμένο πάνω στον τομέα της δουλειάς. Έμπειροι τεχνικοί «γνώστες των μικρών μυστικών» της τοποθέτησης δίνοντας προσοχή στη λεπτομέρεια υλοποιούν κάθε επιπλοσύνθεση με συνέπεια και σεβασμό στο χώρο του πελάτη.

Η MAIKO CUCINE εκπροσωπεί τους μεγαλύτερους και καλύτερους ιταλικούς οίκους επίπλων κουζίνας στοχεύοντας στην πρωτοπορία και την διαχρονικότητα.

Η ποιότητα MAIKO CUCINE συνοδεύεται πάντα από πολυετή γραφτή εγγύηση ποιότητας και οργανωμένο AFTER SALES SERVICE.


Οι κουζίνες της STOSA Cucine είναι εδώ για εσάς:logo-stosa_small

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για τις κουζίνες της STOSA
Η Stosa Cucine είναι μια από τις σημαντικότερες ιταλικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην αγορά επίπλων κουζίνας, στην Ιταλία και στο εξωτερικό. Από το 1964, η ποιότητα, η παράδοση και οι προσιτές τιμές, επιτρέπουν στη Stosa Cucine να κατασκευάζει ένα καταπληκτικό προϊόν σε καταπληκτική τιμή. Η Stosa Cucine συνεργάζεται με την Grass, κορυφαία αυστριακή μάρκα στους μεντεσέδες και στους συρόμενους μηχανισμούς.

logo-stosa_smallΜια επιχείρηση που συνεχίζει να επενδύει σε δομές και προϊόντα, φτάνοντας σε μέση παραγωγή 150 κουζινών την ημέρα που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα που ξεκινάει από τις κατηγορίες Design και Moderno, και φτάνει έως τις κατηγορίες Classica περνώντας μέσα από το γούστο Contemporaneo.

Μια εταιρεία με σημαντικές πιστοποιήσεις των συστημάτων παραγωγής, όπως η πιστοποίηση κατά UNI EN ISO 9001:2000, που πάντα έδειχνε μεγάλη ευαισθησία στην προστασία του περιβάλλοντος. Επιπλέον, τα οικολογικά πάνελ που χρησιμοποιούνται από την Stosa Cucine προέρχονται από δάση των οποίων η διαχείριση γίνεται υπεύθυνα και με βάση την πιστοποίηση FSC®.Η εταιρεία μελετά και προτείνει συλλογές κατασκευασμένες από καινοτόμα υλικά, όπως το Arkolcell, τα οποία είναι 100% φιλικά προς το περιβάλλον, μη τοξικά και μπορούν να ανακυκλωθούν πλήρως με τη διαδικασία απόρριψης.

Εδώ και 50 χρόνια παράγουμε μόνο κουζίνες, που τις δημιουργούμε με μοναδικό σκοπό να βελτιώσουμε τη ζωή όλων όσων μοιράζονται την καθημερινότητά τους μέσα στο σπίτι. Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε, αποκλειστικά και μόνο στην Ιταλία, προϊόντα άριστης ποιότητας και πραγματικά βιώσιμα για κάθε οικογένεια και για τους νέους.

Έχοντας στο μυαλό μας εσάς...
Αυτή είναι η απόδειξη ότι μια κουζίνα Stosa έχει στη βάση της δημιουργίας της αξίες όπως η δέσμευση, η ειλικρίνεια, ο σεβασμός και η γνησιότητα. Δέσμευση να προσφέρουμε ότι καλύτερο διαθέτουμε μέσω μιας κουζίνας, απευθείας στο σπίτι σας. Ειλικρίνεια, ότι θα μετατρέψουμε τα σχέδιά μας σε πραγματικά ζωτικούς και βιώσιμους χώρους. Σεβασμός στην φύση που μας περιβάλλει και σε όλη την παραγωγική αλυσίδα. Πρωτοτυπία, για να είμαστε πάντα πιο ανταγωνιστικοί ως προς την τεχνολογική και λειτουργική καινοτομία. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο κατασκευάζουμε καθημερινά τις κουζίνες. Έχοντας στο μυαλό μας εσάς…

 


Διοίκηση Εταιρίας – Επικοινωνία

Αγορούλα Κωνσταντάκου: Διοίκηση Επιχείρησης

Μαγαλιός Δημήτριος: Υπεύθυνος Τεχνικού Τμήματος

Δ/νση: Καραϊισκάκη 113, Καρδίτσα 43100

Tηλ.: 2441080040, Τηλεομοιότυπο (fax): 2441025297

email: maikogr@hol.gr


Χάρτης

 

Κουζίνες ΜΑΙΚΟ


Πόρτες και Πόρτες Ασφαλείας ΜΑΙΚΟ


Παιδικό Δωμάτιο ΜΑΙΚΟ


Ντουλάπες ΜΑΙΚΟ


ntoulapes_01

(Visited 2,363 times, 3 visits today)