Test HOME

Έκθεση ζωγραφικής της Άνι Πέτκοβα στην Galerie f

Ατομική έκθεση ζωγραφικής της Άνι Πέτκοβα (Visited 136 times, 1 visits today)

0 comments

City-Market
H εταιρεία GROUP MARKET Ε.Π.Ε. είναι το τεχνικό Πολυκατάστημα στον Ν. Καρδίτσας με συνολική έκταση 1.800 τ.μ. όπου με χιλιάδες προϊόντα παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στον καταναλωτή.

Τα εγκαίνια της επιχείρησής μας μας τον Νοέμβριο του 2004 σηματοδότησαν, την εισαγωγή ενός καταστήματος που διαμορφώνει τις τάσεις της αγοράς και προσφέρει λύσεις για το σπίτι, το γραφείο, τον κήπο, το αυτοκίνητο και φυσικά για τον ελεύθερο χρόνο, με μία μεγάλη γκάμα προϊόντων, έτσι ώστε να ικανοποιεί και τις πιο δύσκολες απαιτήσεις.

Δείτε περισσότερα

Υφήλιος: Επαγγελματικό στούντιο δερματοστιξίας και τρυπήματος σώματος (body piercing & tattoo Studio)
Το κατάστημα ΎΦΗΛΙΟΣ΄ Είναι το παλαιότερο επαγγελματικό στούντιο δερματοστιξίας και τρυπήματος σώματος στην Καρδίτσα. Λειτουργεί από το 2006, σύμφωνα με τις διατάξεις που έχει επιβάλει το Υπουργείο Yγείας και είναι το πρώτο στούντιο στην πόλη μας που πήρε άδεια «υγειονομικού ενδιαφέροντος».

Τεχνικά διαθέτουμε άρτιο / άριστο εξοπλισμό και χώρο αφού όλα είναι αποστειρωμένα και τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι μιας χρήσης.

Δείτε περισσότερα

Χυτήρια Καρδίτσας: Τζάκια ενεργειακά, σόμπες, φρεάτια, τροχαλίες, αντίβαρα
Από το 1974 τα Χυτήρια Καρδίτσας με το πλήρως καταρτισμένο προσωπικό εργάζονται με μοναδικό στόχο να δώσουν στο χώρο σας μια αίσθηση ζεστασιάς και θαλπωρής αλλά και να δημιουργήσουν ένα όμορφο αισθητικά αποτέλεσμα.
Η εταιρεία μας παράγει μια μεγάλη γκάμα από μαντεμένιες αερόθερμες εστίες για τη μέγιστη ασφάλεια και οικονομία.

Δείτε περισσότερα

GRANA-ZEI Girarte (I.D.E.A.)
Η Δράση για την Πολιτισμική Τεκμηρίωση, την Εκπαίδευση και την Τέχνη (Initiative for Documentation, Education and Art) GRANA-ZEI Girarte είναι ένας πολυπρισματικός χώρος δημιουργικής έκφρασης και διαλόγου με έδρα την Καρδίτσα. Σκοπός της είναι να φέρει κοντά ανθρώπους που υπηρετούν τον πολιτισμό, την επιστήμη, την εκπαίδευση και την τέχνη ενθαρρύνοντας διεπιστημονικές δράσεις και καινοτόμες συνεργασίες με ανθρωπιστική οπτική και στόχευση.

Δείτε περισσότερα

Κωνσταντίνος Μπιλιούρης - Εικαστικός
Μέσα στο έργο μου διαφαίνονται οι επιρροές που δέχτηκα απο τα μαθήματα και το κλίμα της Ακαδημίας Καλών Τεχνών της Φλωρεντίας, καθως και στοιχεία απο πολιτισμούς, τεχνικές και ανθρώπινες σχέσεις των συμφοιτητών, των φίλων, καθημερινών ανθρώπων και της οικογένειάς μου. Σημαντικές επιρροές δέχτηκα ακόμη απο την ανατολική κουλτούρα της Ιαπωνικής τέχνης.

Δείτε περισσότερα

Μεταφραστικό Γραφείο: Διερμηνεία-Μετάφραση-Επιμέλεια-Συνοδεία
Ο Νικόλαος Χ. Μαυραντζάς έχει τη δική του μεταφραστική εταιρεία, ενώ ο ίδιος και οι συνεργάτες του είναι έτοιμοι να αναλάβουν κάθε είδος κειμένου, με ιδιαίτερα μεγάλη εμπειρία στα τεχνικά, ιατρικά, οικονομικά και νομικά κείμενα.
Οι παρεχόμενες υπηρεσίες περιλαμβάνουν: Υποτιτλισμός για άτομα με προβλήματα ακοής, Επιμέλεια κειμένου, Διερμηνεία, Διερμηνεία Συνεδρίων, Τηλεφωνική Διερμηνεία, Localization, Διόρθωση κειμένου, Υποτιτλισμός, Διδασκαλία, Συγγραφή τεχνικών κειμένων, Αναζήτηση ορολογίας, Απομαγνητοφώνηση, Μετάφραση, Voice-over (Ασύγχρονη αφήγηση)

Δείτε περισσότερα

Ταβέρνα Δεληγιώργης στον Άγιο Γεώργιο στον κάτω μαχαλά
Η Ταβέρνα Δεληγιώργης σας προσφέρει τις υπηρεσίες της για πάνω από 100 χρόνια.Πλέον σας περιμένουμε κάθε βράδυ Παρασκευής και Σαββάτου και Κυριακή μεσημέρι για να γευτείτε την απαράμιλη ποιότητα του φαγητού μας σε προσιτότατες τιμές.

Δείτε περισσότερα

MAICO Cucine
Η εταιρεία MAIKO CUCINE με γνώμονα την λειτουργικότητα, την εργονομία και την κομψότητα που προσφέρει μεγάλη ποικιλία Ιταλικών σχεδίων και χρωμάτων για τα έπιπλα κουζίνας, τις ντουλάπες υπνοδωματίων, το παιδικό δωμάτιο καθώς και για πόρτες εσωτερικές και ασφαλείας.

Δείτε περισσότερα

Αίθουσα Τέχνης Οιωνός, Χριστίνα Αγγέλη-Βενέτη
Από την Άνοιξη του 2002 η gallery μας αποτελεί έναν χώρο έκθεσης όπου συναντιούνται η ζωγραφική, η γλυπτική, η χαρακτική, το κόσμημα, η μουσική με την ποίηση και αποτελεί έναν είσοδο στον κόσμο των καλλιτεχνών και των έργων τους.

Δείτε περισσότερα

Kogias Bros: Εμπορία Ποδηλάτων Μοτοποδηλάτων
Ο Δημήτριος Ράπτης, ιδρυτής της επιχείρησης, ξεκίνησε την ενασχόλησή του με το επάγγελμα το 1960. Η επιχείρηση βρίσκεται στη σημερινή της μορφή και θέση από το 1984 με βασικό αντικείμενο την επισκευή, συντήρηση και βελτίωση μοτοσικλετών και ποδηλάτων. Επίσης ασχολείται με πωλήσεις ποδηλάτων και μοτοσικλετών, αξεσουάρ και ανταλλακτικών κάθε τύπου.

Βασικές αρχές μας ήταν και παραμένουν η συνέπεια, η αξιοπιστία και η πλήρης γνώση του αντικειμένου, παρέχοντας έτσι στους πελάτες μας άρτια τεχνική υποστήριξη με εξειδικευμένη εμπειρία πάνω από 50 έτη.

Είμαστε σε θέση να βοηθήσουμε στην σωστή επιλογή της μοτοσικλέτας σας μέσα από μια μεγάλη γκάμα μοντέλων των εταιρειών SYM, MODENAS, DAYTONA που παρέχουμε σε αποκλειστική διάθεση για την Καρδίτσα.

Διαθέτουμε επίσης ποδήλατα όλων των τύπων των πιο γνωστών εταιρειών όπως οι KTM, UNIVEGA, ATALA, BULLET BMX και ORIENT.

Δείτε περισσότερα

Κωστάμη Παρασκευή: Φροντιστήριο Φιλολογίας
Η Κωστάμη Παρασκευή από το Σεπτέμβριο του 1998, ίδρυσε και λειτούργησε το φροντιστήριο φιλολογικών μαθημάτων, όπου και διδάσκει η ίδια μέχρι σήμερα με καταστάλαγμα γνώσης, πείρας, πάθους, ζωντάνιας, αγάπης για τα παιδιά, συνέπειας και μεθοδικότητας, υπηρετώντας τους υψηλούς και ευγενικούς στόχους των μαθητών της.

Δείτε περισσότερα

A. Παπαδημητρίου: Ανταλλακτικά αυτοκινήτων – Αξεσουάρ
Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου τα τελευταία 35 χρόνια. Πρωταρχικός μας στόχος είναι η παροχή αξιόπιστων, επώνυμων και εγγυημένων προϊόντων από τα καλύτερα εργοστάσια όλου του κόσμου και δυνατότητα άμεσης αγοράς. Στο κατάστημά μας μπορείτε να βρείτε τεράστια ποικιλία ανταλλακτικών και αξεσουάρ.
Πελάτες της εταιρείας αποτελούν μεγάλα και μικρά συνεργεία όπως και διάφορες αντιπροσωπείες και ιδιώτες. Η πολυετή εμπειρία και η καταξίωση στον χώρο των ανταλλακτικών μας κάνει να έχουμε υψηλά στάνταρ και στόχους.

Δείτε περισσότερα

Νικόλαος Δρόσος: Εμπορία, Συντήρηση & Επισκευή Ραπτομηχανών
Συντηρούμε και επισκευάζουμε από τις πιο αρχαίες μέχρι τις πιο σύγχρονες ηλεκτρονικές ραπτομηχανές όλων των εταιριών. Στο κατάστημά μας πωλούνται: ραπτομηχανές καινούργιες και μεταχειρισμένες, ανταλλακτικά και παρελκόμενα αυτών, βελόνες, λάδια, ψαλίδια (επίσης τροχίζουμε ψαλίδια).

Δείτε περισσότερα

 
Κρικέλης Τάσος: Εκπαίδευση, περιποίηση και εκτροφή σκύλων – Pet Shop.
Στο κατάστημα Pet Shop του Τάσου Κρικέλη μπορείτε να βρείτε μια ποικιλία από αξεσουάρ και τροφές για σκύλους, γάτες και πουλιά ενώ ο ίδιος είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής σκύλων για: Υπακοή, Φύλαξη χώρου, Σωματοφυλακή, Κοινωνικοποίηση, Διόρθωση συμπεριφοράς, Πώληση κουταβιών και εκπαιδευμένων σκύλων.

Δείτε περισσότερα

Κομμωτήριο 'Top Style' – Ηλίας Γκιούρης
Το κομμωτήριο ‘Top Style‘, του Ηλία Γκιούρη αποτελεί ένα από τα σημεία αναφοράς της πόλης μας σχετικά με την μοντέρνα εμφάνιση και την κομμωτική. Ο Ηλίας αποτελεί τον πλέον γνωστό κομμωτή της Καρδίτσας και με το έμπειρο προσωπικό αποτελούν την εγγύηση για τις ποιοτικότερες κομμώσεις και χτενίσματα τόσο για καθημερινή εμφάνιση όσο και για την πιο ξεχωριστή στιγμή της ζωής σας

Δείτε περισσότερα

(Visited 51 times, 1 visits today)